О нама

Фуснота је сајт намењен свима које занима писање и читање поезије, прича или романа, као и филм, позориште или добра музика. Осмислило га је неколико пријатеља, бивших и садашњих студената Одсека за српску књижевност на Филозофском факултету у Новом Саду. Циљ нам је да створимо квалитетну платформу на којој ће средњошколци и студенти, али и сви остали, моћи да се забаве, стварају, изразе, повежу и стекну занимљива сазнања. Код нас ћете, осим са садржајем који сами креирају посетиоци сајта, моћи да се упознате са новим идејама, књигама, филмовима, музиком и осталим уметничким формама, а у будућности да слушате и гледате занимљиве аудио и видео-снимке.

Сајт на коме се налазите, не би могао да постоји без наших пријатеља из фирме Forwardslash која га је дизајнирала и програмирала. Највећа захвалност иде Марини и Николи Топаловићу као последњим „кривцима“ што он, на крају, ипак постоји.

Уколико имате неки предлог, идеју, коментар или сте заинтересовани за сарадњу, слободно нам се јавите на имејл адресу redakcija@fusnota.rs, Инстаграм или Фејсбук страницу.