Бескрајна прича 5

*Упутство: Бескрајна прича функционише тако што ми започнемо причу, а ти јој дописујеш наставак који не треба да буде дужи од 300 карактера. За писање имаш пет минута. На твој наставак има право да се надовеже било ко, тако да прича може трајати унедоглед. Имаш могућност да се надовежеш и на своје реченице, али тек после сат времена и не више од пет пута заредом. Наставак можеш написати на било који део приче (не само на последњи у низу), и то можеш урадити КЛИКОМ НА ЗАКРИВЉЕНУ ЦРВЕНУ СТРЕЛИЦУ која се налази поред реченице на коју желиш да се надовежеш. ДА БИ УЧЕСТВОВАО У БЕСКРАЈНОЈ ПРИЧИ, ПОТРЕБНО ЈЕ ДА БУДЕШ УЛОГОВАН.

Био је погрешан човек за њу, али ју је волео више од свих правих.

Todor Strašni
Todor Strašni MEšC

U tome je i bio njegov problem: ljubav je bila lepa samo dok se čeka, a on nije imao vremena, pa je zato i ljubavi imao više od svih ostalih, po jedinici vremena.

Lidija Nerandžić Čanda
Lidija Nerandžić Čanda Gimnazija Veljko Petrović

Zar je uopšte važno da li je bio pogrešan ili pravi?! Bitno je ono što je ona osećala pri pomisli na njega. Ionako ničega nema izvan nas samih.

Аница Зечевић
Аница Зечевић "Црњански" ,Београд

Znala je da je zaljubljena u njegovu ljubav prema njoj. Osećala je to svojim razumom. Živela u lepoti trenutka ostvarene ljubavi.Onakve kakvu je oduvek zamišljala da  joj se dogodi.

Gospođa Grubah
Gospođa Grubah Novi Sad

Ali niko sem njih dvoje to nije shvatao kao nešto trajno. Ipak je njegovih 60 godina bilo isuviše za njene nežne dvadesete.

Narativna Froncla
Narativna Froncla Subotica

A nekada je i on osećao krivicu zbog svoje ljubavi. Sve do toga dana i onoga što se tada dogodilo.