Бескрајна прича 5

*Упутство: Бескрајна прича функционише тако што ми започнемо причу, а ти јој дописујеш наставак који не треба да буде дужи од 300 карактера. За писање имаш пет минута. На твој наставак има право да се надовеже било ко, тако да прича може трајати унедоглед. Имаш могућност да се надовежеш и на своје реченице, али тек после сат времена и не више од пет пута заредом. Наставак можеш написати на било који део приче (не само на последњи у низу), и то можеш урадити КЛИКОМ НА ЗАКРИВЉЕНУ ЦРВЕНУ СТРЕЛИЦУ која се налази поред реченице на коју желиш да се надовежеш. ДА БИ УЧЕСТВОВАО У БЕСКРАЈНОЈ ПРИЧИ, ПОТРЕБНО ЈЕ ДА БУДЕШ УЛОГОВАН.

Иако је на коверти писало туђе име, садржај писма откривао је да га та особа одлично познаје - зна где је, зна да има породицу, зна како се сада зове, али зна и ко је био пре.

Пустињска Ружа
Пустињска Ружа ГВП

Na prvo čitanje uplašio se da je otkriven-neko je saznao njegov najmračniji dio prošlosti, ali vraćajući se na ime pošiljaoca pitao se da li je ova osoba upravo dio njegovih burnih sjećanja i da je,kao i on započela ponovo život sa novim identitetom

Marko Tošović
Marko

Ako ga je sećanje dobro služilo, mogla je preživeti samo Staša i to joj ne bi bio prvi put da se izvuče. Međutim, ovo nije bio njen rukopis.