Бескрајна прича 3

*Упутство: Бескрајна прича функционише тако што ми започнемо причу, а ти јој дописујеш наставак који не треба да буде дужи од 300 карактера. За писање имаш пет минута. На твој наставак има право да се надовеже било ко, тако да прича може трајати унедоглед. Имаш могућност да се надовежеш и на своје реченице, али тек после сат времена и не више од пет пута заредом. Наставак можеш написати на било који део приче (не само на последњи у низу), и то можеш урадити КЛИКОМ НА ЗАКРИВЉЕНУ ЦРВЕНУ СТРЕЛИЦУ која се налази поред реченице на коју желиш да се надовежеш. ДА БИ УЧЕСТВОВАО У БЕСКРАЈНОЈ ПРИЧИ, ПОТРЕБНО ЈЕ ДА БУДЕШ УЛОГОВАН.

Александра је првог дана у новој школи осетила како је групице у задњим редовима оговарају. – Ок – мислила је – Нова сам и то је нормално. Временом ће ме прихватити и упознати у правом светлу, али за сада је битно да не сазнају ко сам.

Milan Cica
Milan Cica Novi Sad

Kako je vreme prolazilo grupice u zadnjim redovima su me sve više ogovarale dok jednom nisam odlučila da im priđem i pitam u čemu je problem. Tada je ”glavna” među tim učenicama ustala i rekla kako upadam u oči jer jedina nisam obučena kao one.