Назад
Lifestyle Image
18.12.2022.

Топла добродошлица!

Аутор: Фуснота

Драги средњошколци, студенти, и сви радознали читаоци,

Добро дошли на сајт Фусноте!

Као што имате прилику да видите, наш садржај намењен је свим љубитељима уметности. Рубрика Блог погодна је за све који желе да се информишу о различитим темама из сфере књижевности, филма, музике, позоришта или актуелним друштвеним питањима.

С друге стране, Интерактивни блок који чине три рубрике (Стартер Прича, Бескрајна Прича, Пишем као МЦ) нуди вам могућност да сами креирате садржај сајта. Ако сте маштовити и креативни, имате много неразрађених идеја које не престају да навиру, а у глави често режирате измишљене догађаје, или просто само желите да се забавите – било би нам задовољство да будете део екипе и пишете на сајту!

У Бескрајној Причи погледајте како сте распламсали нечију машту и сами покушајте да разрадите туђу идеју. У Стартер Причи осмотрите колико различитих решења нуди једна почетна тачка. Напослетку, ако сте се у писању већ опробали и имате готову причу, песму или нешто треће што бисте волели да буде објављено, пошаљите нам у рубрику Пишем као МЦ, а успут баците поглед и на друге текстове, можда вам буду инспиративни!

Како бисте били у току са најновијим објавама на сајту, али и разноврсним занимљивостима из области уметности, запратите нас на Инстаграму и Фејсбуку.

Надамо се да ћете уживати!